Salat af grønne asparges og bacon
Hovedingrediens : Rodfrugter - Grønne asparges Indsendt : Red : |
|
|
Skær de nederste 2 cm af aspargesene og kog dem i 1 min. De må ikke miste deres sprødhed.
Steg baconen sprød på en tør pande. Læg den til afdrypning på et stykke køkkenrulle.
Rør en dressing af olivenolie, eddike, dild, salt og peber. Skyl salatbladene godt og anret dem på fire tallerkener. Fordel asparges og bacon på salaten og hæld dressingen over. Serveres med godt brød og smør. |
|
Opskriften er vist 30255 gange,
og udskrevet 729 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer am - 2007-05-04 13:59:41 lyder super lækker, den vil jeg prøve |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne