Asparges med tomat og krydderurtemarinade
Hovedingrediens : Rodfrugter - Asparges, grønne og hvide Indsendt : Red : |
|
|
Skyl og skræl asparges. Skær den træede rodende af. Tag rigeligt vand tilsat diætmargarine, havsalt og citronsaft og bring dette i kog. Kog aspargesene ca. 15 min. til de stadig er sprøde. Skyl tomaterne og fjern stilken. Læg tomaterne i spilkogende vand i ca. 20 sek. afhængig af deres modenhed. Tag dem op og læg dem i isvand. Fjern skind og kerner og skær frugtkødet i små tern.
Valnøddeolie, frugteddike, krydderurter og en anelse kold aspargesvand røres sammen. Smag til med salt, peber og kom tomatternene ved. Friséesalaten skylles grundigt og afdryppes. Pluk salaten i mindre stykker og anret på tallerken med asparges, tomat og krydderurtemarinade.
|
|
Opskriften er vist 21920 gange,
og udskrevet 289 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne