Asparges med tomat og krydderurtemarinade

Asparges med tomat og krydderurtemarinade, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

SalaterRet : Salater - Salater

Hovedingrediens : Rodfrugter - Asparges, grønne og hvide

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
400 g.hvide asparges
400 g.grønne asparges
1 spsk.diætmargarine
 citronsaft
2 tomater
2 spsk.koldpresset valnøddeolie
3 spsk.frugteddike
2 spsk.blandet friskhakkede krydderurter (f.eks. persille kørvel og purløg)
 friskkværnet hvid peber
1 friséesalat
 
Opskrift:
Skyl og skræl asparges. Skær den træede rodende af. Tag rigeligt vand tilsat diætmargarine, havsalt og citronsaft og bring dette i kog. Kog aspargesene ca. 15 min. til de stadig er sprøde. Skyl tomaterne og fjern stilken. Læg tomaterne i spilkogende vand i ca. 20 sek. afhængig af deres modenhed. Tag dem op og læg dem i isvand. Fjern skind og kerner og skær frugtkødet i små tern. Valnøddeolie, frugteddike, krydderurter og en anelse kold aspargesvand røres sammen. Smag til med salt, peber og kom tomatternene ved. Friséesalaten skylles grundigt og afdryppes. Pluk salaten i mindre stykker og anret på tallerken med asparges, tomat og krydderurtemarinade.





karakterer:
Opskriften er vist 21867 gange,
og udskrevet 288 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu