Pastasalat med pesto af rucola
Hovedingrediens : Pasta - Spaghetti - Pasta Indsendt : Red : |
|
|
Rosiner og korender overhældes med kogende vand og trækker i 6 timer.
Blend rucola med pinjekerner og parmesanost. Tilsæt olie og smag pestoen til. Bland den endnu lune pasta med et par skefulde af pestoen samt rosiner, korender og ristede pinjekerner. Server pastasalaten afkølet med resten af pestoen. |
|
Opskriften er vist 33937 gange,
og udskrevet 516 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne