Pasta Alla Primavera - forårspasta

Pasta Alla Primavera - forårspasta, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

SalaterRet : Salater - Pastasalat

Hovedingrediens : Pasta - Spaghetti - Pasta

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :     

Ingredienser:
500 g.tagliolini helst grøn
12 friske grønne asparges
200 g.friskbælgede ærter jo mindre jo bedre
200 g.fine og slanke grønne bønner
30 g.smør
2 dl.piskefløde
 salt
 peber
60 g.parmesanost friskreven
 
Opskrift:
Kog grøntsagerne hver for sig i så små mængder vand som muligt - husk lidt salt i vandet - og kog dem lidt i underkanten af, hvad de behøver. Hæld vandet fra og skyl dem straks i koldt vand. Skær asparges og bønner i mindre stykker og bring vandet til pastaen i kog. Mens pastaen koges efter anvisningen, sauteres grøntsagerne i smørret et par minutter, og fløde, salt og peber tilsættes. Når pastaen er kogt færdig, blandes den med osten og dernæst med saucen. Serveres rygende varm. Tips: En eventuel rest smager dejligt dagen efter gratineret i ovnen med lidt ekstra ost og fløde.





karakterer:
Opskriften er vist 24031 gange,
og udskrevet 314 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.7    (10 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu