Pasta Alla Primavera - forårspasta
Hovedingrediens : Pasta - Spaghetti - Pasta Oprindelsesland : Italien Indsendt : |
|
|
Kog grøntsagerne hver for sig i så små mængder vand som muligt - husk lidt salt i vandet - og kog dem lidt i underkanten af, hvad de behøver. Hæld vandet fra og skyl dem straks i koldt vand.
Skær asparges og bønner i mindre stykker og bring vandet til pastaen i kog. Mens pastaen koges efter anvisningen, sauteres grøntsagerne i smørret et par minutter, og fløde, salt og peber tilsættes. Når pastaen er kogt færdig, blandes den med osten og dernæst med saucen. Serveres rygende varm.
Tips: En eventuel rest smager dejligt dagen efter gratineret i ovnen med lidt ekstra ost og fløde.
|
|
Opskriften er vist 24070 gange,
og udskrevet 314 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.7 (10 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne