Palmesalat
Hovedingrediens : Pasta - Spaghetti - Pasta Indsendt : Red : |
|
|
Kog pastaen til den er al dente. Lad imens palmehjerterne dryppe af i en sigte og skær dem i ca. 1 cm tykke skiver. Gør forårsløgene i stand og skær det øverste grønne fra. Skær løgene i meget tynde ringe. Hak den røgede filet fint. Vask og tør tomaterne, snit dem i kvarte og skær blomsten ud. Skær de kvarte tomater i smalle både. Hæld den færdig kogte pasta i en trådsigte, skyl den i koldt vand. Kom alle ingredienserne til salaten i en skål. Rør creme fraiche og fløde med mayonnaise til en dressing. Krydr med salt og hæld dressingen over salaten. Tryk de grønne peberkorn let i stykker med en gaffel og drys dem over.
|
|
Opskriften er vist 15265 gange,
og udskrevet 167 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne