Lammekølle med svampe (Stegeso)
Hovedingrediens : Lammekød - Lammekølle Indsendt : |
|
|
Gnid lammekøllen med salt, peber og ingefær og styg sennep på den. Kom lammekøllen i stegesoen. Hæld ca. 1 dl. vand og 2 1/2 dl. fløde ved. Steg køllen under låg i ca. 2 timer ved 250 grader.
Kom de rensede og champignon i skiver ved sammen med lidt citronsaft og lad dem koge i skyen i ca. 5 minutter. Tag lammekøllen op. Tilsæt noget mere fløde og jævn evt. saucen med mel. Smag den til. Serveres med løse ris og tomatsalat. |
|
Opskriften er vist 17294 gange,
og udskrevet 466 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2010-03-10 18:07:32 Og næsten alt bliver fantastisk i en stegeso (Rømertopf), både kød og grønsager... min favorit er kylling, som bliver helt vildt mør, og stadig sprød i skindet hvis man gør det rigtigt.. ;o) Per - 2008-03-12 08:38:06 En stegeso er en lergryde eller skål med låg som man sætter i blød i vand inden man steger i den, har du ikke en stegeso kan et almindeligt fad med låg bruges Bettina - 2007-09-10 13:35:17 Hvad dælen er en stegeso??? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne