Kylling lår med ris pilav, rødløg, Broccoli og glaskål
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingelår (diverse) Indsendt : Red : |
|
|
Kom en foliebakke på grillen og lad den blive varm, tilsæt den grønne karry og kylling lårene, når de har fået farve tilsættes kokosmælk og krydres med salt og peber. Skræl løget og skær det i 1/2 ringe del broccolien i stokken som skæres i tern og lav små buketter af resten af broccolien som gemmes, glaskålen skæres ligeledes i tern. Brun grøntsagerne i olie og tilsæt risen sammen med vand og bring det i kog, når risen har kogt 1/2 færdigt tilsættes broccoli buketterne. Smag til sidst risen til med salt og peber.
|
|
Opskriften er vist 16256 gange,
og udskrevet 310 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Per - 2008-03-24 15:58:36 Jeg vil mene at 2 kyllingeoverlår pr person, så her skal bruges 8 overlår. Camilla - 2007-09-24 07:29:22 Hvor meget kylling skal der bruges? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne