Lækker valnøddetærte
Hovedingrediens : Nødder - Valnødder Indsendt : |
|
|
Bræk chokoladen i stykker og læg den sammen med olien i en egnet skål. Opvarm på fuld effekt 2-3 min. eller til chokoladen er smeltet. Pisk forsigtigt salt, kaffe, sukker, æg, fløde, bagepulver, vanillesukker, eddike og mel i. Pisk så kraftigt i 2 min. Bland halvdelen af nødderne i.
Hæld dejen op i en form, der egner sig til mikroovn (ikke metal). Opvarm på optøning 6-8 min. Drej formen ¼ omgang et par gange undervejs. Prøv med en strikkepind, om kagen er færdig. Kagen løsnes rundt i kanten med en kniv. Læg kagen på et stykke smørrebrødspapir. Lad kagen køle af. Glasur: Læg den itubrækkede chokolade i en egnet skål sammen med olien. Opvarm på fuld effekt ca. 3½ min. eller til chokoladen er smeltet. Bred glasuren ud over kagen. Drys med resten af nødderne. Tips: Kan også bages i alm. ovn. Bagetiden er så 35-40 min. ved 175°. |
|
Opskriften er vist 12938 gange,
og udskrevet 242 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne