Tærte til lysthuset
Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Fløde Indsendt : |
|
|
Skær fedtstoffet i stykker og kom det i en køkkenmaskine. Tilsæt sukker og hvedemel og kør det hele til en smidig dej uden klumper. Del dejen i to lige store dele. Smør en lagkageform og tryk det ene stykke dej ud i den til en jævn bund, næsten ud til kanten. Dejen flyder ud, så kanten behøver ikke at være helt jævn. Bages ved 200 grader på midterste rille i ca 12-15 min. Tag formen ud og lad bunden køle i formen 5 min. Løsn den rundt i kanten og vend den derefter ud på bagepapir. Hvis bundene går i stykker, kan du lægge stykkerne lidt over hinanden og trykke til, så sidder de sammen, når den er kold. Bag den anden bund på samme måde. Pisk fløden stiv og bland tyttebærsyltetøj og vanillesukker i. Læg en af bundene på et fad, dæk den med tyttebærfløde og læg den anden bund over. Lad tærten stå koldt mindst 30 min. Pynt med grønne blade lige inden serveringen.
|
|
Opskriften er vist 8280 gange,
og udskrevet 98 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer livsnyderen - 2010-02-20 23:17:01 Det er en af hoved ingredienserne til en smuk aften med sol og sommer :-) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne