Pie med dejligt citronfyld
Hovedingrediens : Citrusfrugt - Citron Indsendt : |
|
|
Hæld hvedemelet i en skål. Tilsæt smeltet afkølet smør og vand og arbejd dejen sammen med en træske. Tryk dejen ud i en pieform, ca 24 cm i diameter, form kanten jævnt og prik dejen med en gaffel. Lad den stå koldt i 20-30 min. Bages ved 200 grader på nederste rille i ca 10 min, så bunden bliver forbagt uden at få farve. Bland creme fraiche, sukker, vanillesukker og citronskal. Kog mandlerne i 30 sek, hæld koldt vand på dem og smut dem. Hak dem meget fint og kom dem i creme fraiche- blandingen. Del æggene, kom æggeblommerne i blandingen og rør godt rundt. Pisk æggehviderne til hårdt skum. Vend skummet i blandingen med store tag, så ikke al luften forsvinder. Hæld massen i formen og bag pien ved 150 grader i ca 30 min. Servér den lunken eller kold.
Tips: Du får mere fyldig smag, hvis du brugere en federe creme fraiche. |
|
Opskriften er vist 5561 gange,
og udskrevet 93 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne