Sommerfrisk roulade
Hovedingrediens : Bær - Ribs Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Pisk æg og sukker hvidt og luftig. Bland hvedemel og bagepulver og rør forsigtigt melblandingen ned i æggemassen.
Beklæd en bradepande, 30x40 cm, med bagepapir og bred dejen ud. Bag den på midterste rille ved 250 grader C. alm. ovn i ca. 5 min, eller til kagen har fået farve. Mos bærrene, men gem nogle pæne til ganeringen. Smag bærmosen til med lidt sukker. Vend kagen ud på et stykke smørbrødpapir med sukker og fjern bagepapiret. Bred mosen over kagen og rul den sammen. Pak den ind i smørebrødspapiret og lad den køle. |
|
Opskriften er vist 107246 gange,
og udskrevet 2184 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (50 stemmer) |
|
Kommentarer Tone - 2016-06-21 18:14:56 Altså jeg brugte jordbærmarmelade som jeg lige havde lavet Inden, og det virkede helt fint:-) Tone - 2016-06-12 13:14:42 Altså jeg brugte jordbærmarmelade som jeg lige havde lavet Inden, og det virkede helt fint:-) Teresa - 2013-12-06 21:44:22 Bliver den ikke, meget hård? Sofie:-) - 2012-08-10 02:33:08 Vil da lige prøve at bage den, den lyder super lækker :-) Karen - 2010-07-20 14:56:10 Superfrisk roulade! Jeg gav den kun 4 min.. Den blev meget stor da jeg rullede den... og så flækkede dejen. Ida Marie - 2010-03-31 11:42:34 Dejlig roulade.. Det lykkedes mig også... kamilla - 2010-01-21 21:10:14 Jeg bruger også denne opskrift bare som dobbeltportion som lagkagebunde... til den store fødselsdag selvfølgelig--- en ide og en kage der får stor ros fordi bundene er hjemmelavet.. det er et hit Annette - 2008-10-03 13:33:21 den er helt fantastisk... Jeg har ALDRIG bagt en roulade før... Og den lykkedes første gang.... Til rigtig stor glæde for hele familien... mama - 2008-07-04 00:03:07 æv - lykkedes ikke for mig - ville ikke bages færdigt inde på midten - måtte vende den og sætte den i ovnen igen.. mike d14 - 2008-03-09 21:44:26 den er rigtig god og super nem at lave Per - 2007-08-10 09:19:16 Vi brugte 150 g. sukker til bærrene ½ l. bær. Thilde - 2007-03-18 12:17:24 helt fantastisk god opskrift! :) janjan - 2005-01-01 01:01:01 gi´ den 7 min Anne - 2005-01-01 01:01:01 Herligt med smagen af sommer og ferie. ½ til 3/4 l. ribs er dog nok. helle grønning - 2005-01-01 01:01:01 dejlig let og fint til os som ikke tåler fedtstof |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne