Prinsessetærte
Hovedingrediens : Diverse produkter - Marcipan Indsendt : Red : |
|
|
Læg husblasen i koldt vand. Hæld fløden i en tykbundet kasserolle og tilsæt æggeblommer, sukker og kartoffelmel. Giv det et opkog og lad det simre vidre under stadig piskning til det bliver en tyk, glat creme. Kram så meget vand som muligt ud af husblasen og læg den i den varme creme. Rør til husblasen er smeltet og lad cremen blive kold. Pisk fløden stiv og smag den til med vanillesukker. Bland creme og fløde og lad det stå i køleskabet i ca 1 time. Arbejd marcipan, frugtfarve og flormelis sammen til en lysegrøn, smidig masse. Bred en del af cremen over den ene bund, dæk med den anden og kom creme på kanten af tærten i en lille høj. Rul marcipan ud mellem to stykker bagepapir drysset med flormelis. Læg marcipanen over tærten og skær kanten pæn. Sigt flormelis over og stil den to timer i kæleskabet.
|
|
Opskriften er vist 21249 gange,
og udskrevet 226 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (26 stemmer) |
|
Kommentarer Jeanette - 2008-06-25 11:12:10 den er svensk.. jerlebrink - 2005-01-01 01:01:01 Dette er ikke en tærte men en lagkage!! Det der på svensk hedder TÅRTA....men den smager godt sådan en prinsesstårta jerlebrink - 2005-01-01 01:01:01 Dette er ikke en tærte men en lagkage!! Det der på svensk hedder TÅRTA....men den smager godt sådan en prinsesstårta |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne