Sprød kaneltærte

Sprød kaneltærte, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

Kager i formRet : Kager i form - Tærte

Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Fløde

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
 Dej:
175 g.smør
2 dl.sukker
1 æg
3 dl.hvedemel
2 tsk.kanel
 
 Fyld:
3 dl.piskefløde
1 tsk.vanillesukker
 
 Garnering:
75 g.mørk chokolade
1 spsk.smør
 
Opskrift:
Tegn 6 ringe, ca 20 cm i diameter, på nogle stykker bagepapir.


Rør fedtstof og sukker cremet og tilsæt ægget. Bland mel og kanel og rør det i dejen.

Læg bagepapiret på en plade. Bred dejen tyndt ud i ringene og bag et par stykker ad gangen i 5-6 min ved 225 grader på midterste rille.

Læg bundene på et plant underlag og træk papiret af. Lad dem blive kolde.

Smelt chokoladen over et varmt vandbad sammen med 1 spsk smør.

Bred chokolade over en af bundene. Pisk fløden til skum, tilsæt vanillesukker og læg bundene sammen med flødeskummet. Læg bunden med chokolade øverst.
Server straks.





karakterer:
Opskriften er vist 7634 gange,
og udskrevet 139 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu