Sprød kaneltærte
Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Fløde Indsendt : Red : |
|
|
Tegn 6 ringe, ca 20 cm i diameter, på nogle stykker bagepapir.
Rør fedtstof og sukker cremet og tilsæt ægget. Bland mel og kanel og rør det i dejen. Læg bagepapiret på en plade. Bred dejen tyndt ud i ringene og bag et par stykker ad gangen i 5-6 min ved 225 grader på midterste rille. Læg bundene på et plant underlag og træk papiret af. Lad dem blive kolde. Smelt chokoladen over et varmt vandbad sammen med 1 spsk smør. Bred chokolade over en af bundene. Pisk fløden til skum, tilsæt vanillesukker og læg bundene sammen med flødeskummet. Læg bunden med chokolade øverst. Server straks. |
|
Opskriften er vist 7634 gange,
og udskrevet 139 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne