Tusindbladstærte
Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Fløde Indsendt : |
|
|
Optø butterdejspladerne og rul hver plade meget tyndt ud - pladen skal være så stor, at der kan skæres en dejplade på størrelse med en spisetallerken. Prik hver dejplade med en gaffel, så buler de ikke så meget under bagning. Bag ved 225 grader i 10-15 min, eller til de er gyldne og sprøde. Lad dem svale på en bagerist.
Creme: Pisk æggeblommer og sukker sammen og pisk maizenamelet i. Bring fløden i kog. Hæld den i æggemassen, mens der piskes. Hæld tilbage i gryden og bring i nærheden af kogepunktet, men der piskes. Tag gryden af varmen og rør vanillen i. Lad cremen svale. Fordel først abrikosmos på de to butterdejsplader, derefter creme. Læg bundene sammen. På øverste bund drysses sigtet flormelis. Pynt med henkogt abrikoser skåret i smalle både.
|
|
Opskriften er vist 6661 gange,
og udskrevet 108 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Julie - 2005-01-01 01:01:01 Totalt lækkert, hvis du selv henkoger økologiske abrikoser |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne