Lammekølle i hvidvin (Stegeso)
Hovedingrediens : Lammekød - Lammekølle Indsendt : Red : |
|
|
Gnid lammekøllen med salt og peber. Læg den i stegesoen, hæld vin og vand ved og drys estragon over. Stil køllen i ovnen ved 250 grd. i ca. 2 timer. Læg den færdigstegte kølle på et skærebræt og si skyen ned i en gryde. Jævn den og smag den til med citronsaft.
Serveres med løse ris, grønne bønner og flutes. |
|
Opskriften er vist 18888 gange,
og udskrevet 434 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne