Schwarzwaldtærte
Hovedingrediens : Nødder - Hasselnødder Indsendt : Red : |
|
|
Rist nødderne ca 8 min ved 175 grader. Gnid dem mellem hænderne.
Mal nødderne og bland dem med flormelis. Pisk æggehviderne stive. Rør nøddeblandingen i. Smør tre plader, drys dem med mel og tegn tre cirkler på dem, ca 30 cm i diameter. Fordel nøddedejen jævnt i cirklerne. Bages ved 150 grader i 15 min på nederste rille. Læg husblasen i koldt vand i 5 min. Kram bladene og smelt dem i en gryde over svag varme. Pisk fløden stiv og rør vanillesukker og husblas i skummet. Læg en nøddebund på et serveringsfad, fugt med sherry og bred 1/3 af fløden over. Fortsæt med en bund til samt sherry og flødeskum. Stil tærten koldt i mindst 2 timer. Sigt kakao over det øverste lag flødeskum. Smelt chokoladen i vandbad. Hæld den i et tyndt lag ud på en plade, gerne af marmor. Lad den stivne og skær den derefter ud i ujævne stykker med en skarp kniv. Læg chokoladestykkerne i et tilfældigt mønster på kagen. |
|
Opskriften er vist 7090 gange,
og udskrevet 145 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne