Strawberry Shortcake
Hovedingrediens : Bær - Jordbær Kilde : Per K. Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Bland mel, bagepulver, salt og sukker i en skål.
Fedtstoffet findeles i blandingen med en gaffel, til det bliver en grynet masse. Tilsæt sammenpisket æg samt mælk. Arbejd det hele sammen til en dej. Rul dejen ud i ca. 1.5 cm tykkelse som stikkes ud til runde kager, ca. 7 cm i diameter. Overskydende dej samles og rulles ud igen. Sæt kagerne på en bageplade med bagepapir. Bag kagerne ved 225 grader C. alm. ovn i ca. 15 minutter til de er luftige og lysebrune. Fyld: Jordbærrene vaskes og skæres i skiver. Gem lidt til pynt. Hæld sukker og citronsaft over. Pisk fløden. Del kagerne i to. Smør blødt smør på den ene halvdel og fordel halvdelen af jordbærrene ovenpå. Kom flødeskum over og læg igen et lag jordbær. Dæk med de andre kagehalvdele. Pynt med flødeskum og resten af jordbærrene. Tips: Lad gerne dejen stå koldt før udrulningen, så bliver kagerne mere luftige. |
|
Opskriften er vist 18501 gange,
og udskrevet 285 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (16 stemmer) |
|
Kommentarer Sanne - 2020-03-13 18:10:25 Hvor meget mælk? :) anonym - 2012-07-17 16:45:54 Hvor findes mængden a mælk??? :) mads - 2011-10-31 21:25:23 skal jeg lige komme med en lille kommentar til at man kan tage og vende flødeskum og jordbær for at få en pænere udsende kage :P Kristinna - 2005-01-01 01:01:01 Åh hvor jeg elsker Strawberry Shortcake, den her er meget anderledes fra den ægte amerikanske, men til gengæld bedre.. =) Super opskrift.. Rigtig god for børn.. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne