Ålandskage

Ålandskage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

Kager i formRet : Kager i form - Tærte

Hovedingrediens : Frugt - Æbler

Oprindelsesland : Sverige

SverigeIndsendt :     

Ingredienser:
100 g.franskbrødsdej
2-3 æbler
 kardemomme
 kanel
 sukker
1 æg
2 spsk.sukker
2 spsk.hvedemel
0.25 tsk.bagepulver
 
Opskrift:
Dejen rulles tyndt ud til en rund skive, og den smurte form beklædes hermed. Brug en form ca. 22 cm i diameter. Æblerne skrælles og skæres i både og lægges taglagt på dejen. Der drysses med kanel, kardemomme og sukker. Kagen hæver et lunt sted i ca. 30 min og bages ved 225° i 10 min. Imens piskes æg og sukker skummende. Mel og bagepulver blandes og tilsættes. Når kagen har bagt de 10 min, spredes æggemassen over æblerne, og kagen bages endnu 10 min ved 200°. Servering: Kagen serveres lunken eller kold.





karakterer:
Opskriften er vist 10865 gange,
og udskrevet 181 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu