Ålandskage
Hovedingrediens : Frugt - Æbler Oprindelsesland : Sverige Indsendt : |
|
|
Dejen rulles tyndt ud til en rund skive, og den smurte form beklædes hermed. Brug en form ca. 22 cm i diameter. Æblerne skrælles og skæres i både og lægges taglagt på dejen. Der drysses med kanel, kardemomme og sukker. Kagen hæver et lunt sted i ca. 30 min og bages ved 225° i 10 min. Imens piskes æg og sukker skummende. Mel og bagepulver blandes og tilsættes. Når kagen har bagt de 10 min, spredes æggemassen over æblerne, og kagen bages endnu 10 min ved 200°.
Servering: Kagen serveres lunken eller kold.
|
|
Opskriften er vist 10920 gange,
og udskrevet 184 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne