Æbletærte med marcipan 02
Hovedingrediens : Frugt - Æbler Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Smørret smuldres i melet, flormelis tilsættes og dejen samles med et æg.
Dejen rulles ud, og en tærteform beklædes hermed. Dejen prikkes med en gaffel og forbages 10 minutter ved 200 grader C. alm. ovn. Æblemosen kommes i tærtebunden, marcipanen rives over og tærten bages igen 10 minutter ved 200 grader C. alm. ovn. |
|
Opskriften er vist 71097 gange,
og udskrevet 1134 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.6 (31 stemmer) |
|
Kommentarer Annette - 2016-10-01 13:15:29 Ja der skal lidt mere mel i... Per - 2005-01-01 01:01:01 Vil du undgå at kanten glider ned, så læg et stykke bagepapir i formen oven på dejen og fyld så med tørrede bønner eller ris, disse kan gemmes og bruges igen næste gang du bager tærte. bage børge - 2005-01-01 01:01:01 det passer ikke helt med antal gram på melet... |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne