Æblepie 02
Hovedingrediens : Frugt - Æbler Indsendt : Red : |
|
|
Hvedemel, olie og mælk æltes sammen, og dejen trykkes ud i et tærtefad - også op ad kanterne. Fadet stilles i køleskab i ½ time. Kernehusene fjernes fra æblerne, men de skrælles ikke. De skæres i tynde både. Brombærrene lægges i bunden af tærten og æblerne lægges over i et pænt mønster. Sukker og kanel blandes og drysses over. Hvis æblerne er meget syrlige bruges mere sukker. Æblepien bages ved 200C i ca. 30 min.
Serveres lun med syrnet fløde.
|
|
Opskriften er vist 14998 gange,
og udskrevet 264 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne