Æble-tærte med mandellåg
Hovedingrediens : Frugt - Æbler Indsendt : Red : |
|
|
Skræl æblerne, skær dem i kvarter og fjern kernehuset. Skær æblerne i både, og læg dem i et fladt, ovnfast fad eller tærtebund. Drys lidt sukker over æblerne. Rør smør og sukker godt sammen. Tilsæt hele æg, mel og mandler og rør dejen sammen. Fordel den over æblerne. Sæt formen på ovnrist midt i ovnen. Servér æbletærten lun med flødeskum, til kaffe eller som dessert.
|
|
Opskriften er vist 13789 gange,
og udskrevet 580 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (6 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2005-01-01 01:01:01 bages i ca. 35 min ved 170 grader |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne