Æble-kokoskage
Hovedingrediens : Frugt - Æbler Indsendt : Red : |
|
|
Skræl æblerne, skær dem i kvarte, fjern kernehuset og skær æblerne i bådeformede stykker. Læg æblestykkerne i et smurt, ovnfast fad og drys dem med sukker. Hak smør og mel sammen og findel det til en grynet masse. Bland sukker og kokosmel i og fordel dejen over æblerne. Bages på næstøverste rille i forvarmet ovn ved 200 grader i ca 35 min. Serveres lun med flødeskum. Kagen kan også tilberedes med pærer eller en blanding af æbler og pærer. Dryp lidt citronsaft over de skrælede pærer, det fremhæver smagen.
|
|
Opskriften er vist 19010 gange,
og udskrevet 519 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Wulff - 2008-10-11 16:39:13 Super kage :-) God med både creme fraise eller is. Smager skønt hvis man drysser kanel henover æblerne inden kokosmassen kommes på. Vinnie - 2008-01-31 11:35:52 nej ingen hævemiddel. "Dejen" bliver som en sprød skorpe over æblerne. Tilpas mængden af sukkeret efter hvor søde æblerne er. Der kan godt skæres ned på overstående mængder. Vinnie - 2008-01-31 11:33:05 Kanon kage/pie. Smager fantastik og så er den nem at lave. Kan laves med Nutana og så er den både mælke- og æggefri. Vi spiser den med lidt is til, børnene elsker den. anonym - 2007-04-01 20:55:02 Ingen hævemiddel i kagen??? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne