Valnøddepie
Hovedingrediens : Nødder - Valnødder Indsendt : Red : |
|
|
Kom hvedemel, vanillesukker, fedtstof, skåret i mindre stykker, og vand i en køkkenmaskine. Kør til en jævn og smidig dej, ca 1 min. Læg dejen i plastfilm, tryk den ud til ca 2 cm tyk plade og lad den ligge koldt mindst 30 min. Drys mel på bordet og rul eller tryk dejen direkte ud i en pieform på ca 25 cm i diameter. Skær kanten til, så den bliver jævn og fin. Hæld sirup, sukker og salt i en kasserolle. Tilsæt fedtstof og lad det hele koge op under omrøring. Pisk æggene sammen i en skål, hæld den varme sirupsblanding over og pisk kraftigt hele tiden. Rør valnødderne i og hæld fyldet i pieformen. Bag pien ved 175 grader på nederste rille i ca 40 min, til den er gylden og stivnet i midten
|
|
Opskriften er vist 7985 gange,
og udskrevet 158 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne