Upside-down cake 2
Hovedingrediens : Frugt - Ananas Indsendt : Red : |
|
|
Rør 60 g smør sammen med 90 g farin, dette smøres godt ud i en aflang ikke for høj form eller en springform. Heri lægges ananasringe der er halveret og i midten af hver lægges et cocktailbær. Regn med at frugten skal ligge så den kommer til at ligge øverst når kagen vendes.
Derefter røres selve dejen. Rør smør blødt med sukkeren, heri æg og vaniljesukker og til sidst mel og bagepulver. Dejen fordeles i formen. Bages på en rist på nederste rille ved 200-210° i ca. 35-40 min Når kagen er baget, afsvaler kagen lidt i formen, inden den vendes ud. Husk frugtes skal være øverst |
|
Opskriften er vist 11766 gange,
og udskrevet 441 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (8 stemmer) |
|
Kommentarer Kageelsker - 2013-10-14 11:03:23 Lyder godt går straks igang ;) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne