Tærte med cognac og hvid chokolade
Hovedingrediens : Diverse produkter - Chokolade Indsendt : |
|
|
Rør æg og sukker sammen, men pisk ikke. Smør en rund form, ca 25 cm i diameter og gerne med løs kant. Drys med rasp. Mal hasselnødderne i en mandelkværn og rør dem i dejen. Hæld dejen i formen og bag den ved 175 grader på nederste rille i ca 30 min eller til kagen har fået farve og slipper kanten. Lad den køle, løsn kanten og tag forsigtigt bunden af. Skær chokoladen i mindre stykker. Børst appelsinen i varmt vand, tør den og riv derefter skallen fint. Kog fløden op og lad den koge kraftigt i 1 min. Hold øje med den ikke koger over. Kom chokoladen i fløden og lad den smelte under omrøring. Tilsæt reven appelsinskal, kom fedtstoffet klatvis i og tilsæt cognac. Bland det og stil så chokoladecremen i køleskabet, så den får en cremet konsistens. Læg nøddekagen på et fad og bred chokoladecremen over. Stil den koldt mindst 6 timer. Skær carambole og kiwi i skiver. Fjern det tørre fra ananaskirsebærrene. Pynt tærten med frugt og bær samt grønne blade.
|
|
Opskriften er vist 8078 gange,
og udskrevet 183 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Per - 2009-02-21 18:45:16 Rasp kan da også laves af glutenfrit brød ? anonym - 2009-02-19 16:21:43 Jeg søgte efter en glutenfri opskrift. Vil lige bemærke, at når rasp indgår i opskriften, så er den ikke glutenfri |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne