Tærte med chokolademousse
Hovedingrediens : Diverse produkter - Chokolade Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Mal mandlerne samt de 2 bitre i en kværn eller blender. Smuldr marcipan i og tilsæt æg samt appelsinskal. Rør det hele til en jævn dej.
Beklæd en springform 23 cm. i diameter med bagepapir. Hæld mandeldejen i og bag bunden ved 200 grader på midterste rille i ca. 20 min. Lad den køle. Chokolademousse: Bræk chokoladen i mindre stykker og kom dem i en skål. Lad chokoladen smelte i vandbad. Pisk fløden stiv. Pisk flormelis og æg sammen og rør det i flødeskummet. Rør til sidste den smeltede chokolade i. Tag mandelbunden op af formen. Beklæd formen med plastfolie og læg bunden tilbage i formen. Bred chokolademoussen over bunden og dæk med plastfolie. Stil den i køleskabet i ca. 6 timer. Tag tærten ud ½ time før serveringen. |
|
Opskriften er vist 11402 gange,
og udskrevet 255 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.1 (9 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne