Tranebærpie
Hovedingrediens : Bær - Tranebær Indsendt : |
|
|
Kom fedtstof, mel, sukker, vanillesukker og æggeblomme i en køkkenmaskine og kør det hele til en grynet masse. Form den til en dejkump og lad den hvile koldt i plastfolie ca 1 time. Rul dejen ud, beklæd en oieform med den og bag den ved 200 grader på midterste rille i ca 30 min. Lad pieskallen køle. Kog tranebær i ½ dl vand på svag varme, under omrøring, 5 min. Skær pæren i små stykker. Kom pære, honning, rosiner, nødder, appelsinjuice, kanel og maizenamel ned i tranebærrene. Lad det simre, til det bliver tyk. Hæld fyldet i pieformen og lad den stå mindst et par timer i køleskabet. Tag pien ud lidt før du vil servere den.
|
|
Opskriften er vist 8440 gange,
og udskrevet 169 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne