Toscatærte 04
Hovedingrediens : Nødder - Diverse nødder Indsendt : Red : |
|
|
Bland mel og fedtstof til en grynet masse i køkkenmaskinen eller med en gaffel i en skål. Tilsæt æggeblomme, sukker samt koldt vand, lidt ad gangen. Arbejd det til en jævn dej og lad den hvile under folie i mindst 30 min.
Lad mandlerne ligge i kogende vand i 1-2 min. Skyl dem med koldt vand i et dørslag. Smut dem og lad dem køle på et stykke køkkenrulle. Rist dem på en plade ved 200 grader i ca 8 min. Rist hasselnødderne i en bradepande i ca 8 min og gnid dem i hænderne så skallerne går af. Rul mørdejen ud og læg den i en pieform, ca. 22 cm i diameter. Form en bølget kant op ad formens kant. Lad den hvile i 10 min. Bland sukker, sirup, fedtstof, mel i en gryde. Lad det blive varmt under omrøring, men ikke koge. Kom mandler og nødder i formen og hæld toscadejen over. Bag pien ved 200 grader på nederste rille til den er gylden, 15-20 min. Serveres kold |
|
Opskriften er vist 5698 gange,
og udskrevet 131 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne