Sveskepie
Hovedingrediens : Bær - Svesker Indsendt : |
|
|
Serveringsforslag: Servér pien lunken med det kolde flødeskum til.
Læg svesker i blød i vand i 12 timer. Skær dem derefter igennem på langs og tag stenene ud. Riv marcipanmassen groft og bland den med creme fraiche og reven citronskal. Hak med en kniv mel, fedtstof og vand sammen til en smidig dej eller kom det i en køkkenmaskine. Rul dejen ud i en cirkel på et melet bord og læg den i en pieform, ca 24 cm i diameter. Fyld marcipanmassen i piebunden og tryk sveskerne ned i. Drys med mandelflagererne til sidst. Pisk fløden stiv og smag den evt. til med cognac. Kom flødeskummet op i en skål og stil det i køleskabet til det skal servers.
|
|
Opskriften er vist 9854 gange,
og udskrevet 157 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne