Små bærtærter
Hovedingrediens : Bær - Diverse bær Indsendt : Red : |
|
|
Hak hvedemel og fedtstoffet sammen til en grynet masse, enten i køkkenmaskien eller med en gaffel. Pisk æggeblommerne sammen med vand og arbejd det ind i dejen. Arbejd dejen jævn og glat tryk den ud til en tyk plade. Læg dejen på en tallerken, dæk den med folie og lad den hvile koldt i 30-60 min.
Del dejen i 8 stykker og tryk dem ud i små tærteforme med løs bund. Bag kagerne til de er gyldne, ved 225 grader på nederste rille i ca 12 min. Tag formene ud, løsn kagerne og lad dem køle. Pisk fløden stiv. Riv marcipanen groft, tilsæt vanillesukker og flødeskummet. Smag evt. til med appelsinlikør. Skyl bærrene og del jordbærrene. Tør bærrene forsigtigt. Fordel marcipanfløden i kagerne. Dekorer med bær og sigt flormelis over. |
|
Opskriften er vist 16053 gange,
og udskrevet 360 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Mig. - 2011-08-09 22:36:15 Den er bare super lækker! anonym - 2009-03-24 18:35:31 er der nogen der vil anbefale tærten om den er go' |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne