Stegt kalveskank (Stegeso)
Hovedingrediens : Kalvekød - Kalveskank Indsendt : Red : |
|
|
Kom kalveskanken i stegesoen. Stik nellikerne i løget og læg det ved siden af kødet. Snit eller hak det grønne fra porre og selleri samt persille og drys det over. Kom laurbærbladet ved. Hæld vand på og sæt stegesoen i ovnen ved 200 grd. i ca. 2 timer.
Tag den møre skank op af gryden og si skyen over i en gryde. Jævn saucen og smag den til. Kom friskhakket persille og fløde i til sidst. Serveres med kartoffelmos. |
|
Opskriften er vist 17834 gange,
og udskrevet 285 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne