Stegt kalveskank (Stegeso)

Stegt kalveskank (Stegeso), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalveskank

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 kalveskank
1 løg
2 nelliker
1 laurbærblad
 persille
 sellerigrønt
 porregrønt
5 dl.vand
1.25 dl.fløde
 salt
 
Opskrift:
Kom kalveskanken i stegesoen. Stik nellikerne i løget og læg det ved siden af kødet. Snit eller hak det grønne fra porre og selleri samt persille og drys det over. Kom laurbærbladet ved. Hæld vand på og sæt stegesoen i ovnen ved 200 grd. i ca. 2 timer.

Tag den møre skank op af gryden og si skyen over i en gryde. Jævn saucen og smag den til. Kom friskhakket persille og fløde i til sidst.

Serveres med kartoffelmos.





karakterer:
Opskriften er vist 17834 gange,
og udskrevet 285 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu