Saint albray tærte
Hovedingrediens : Oste - Diverse oste Indsendt : Red : |
|
|
Dejen æltes sammen til en smidig dej. Den stilles i køleskab i ca. 30 mMin. Dejen rulles ud på en bordplade med lidt mel. En tærteform (ca. 25 cm i diameter) smøres og dejen kommes i formen. Tærtebunden prikkes med en gaffel. Skinketern og saint albray tern kommes på tærtebunden. Cremefraiche, æg, muskatnød, provencekrydderi, salt og peber piskes let sammen. Æggemassen hældes over og tærten bages i ovnen ca. 35 min Ved 200°.
Tips: Istedet for skinke kan f.eks. Anvendes kogte gulerødder i tern. |
|
Opskriften er vist 8289 gange,
og udskrevet 153 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer gumstar - 2005-01-01 01:01:01 lækker lille ret der er nem at lave og bare smager super! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne