Ribspie
Hovedingrediens : Bær - Ribs Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Kom hvedemel, fedtstof, sukker og æg i en køkkenmaskine. Kør det hele til en smidig og godt blandet dej og lad den stå koldt i mindst 30 minutter.
Tryk dejen ud i en springform, ca 24 cm i diameter. Prik bunden med en gaffel og bag den halvfærdig ved 200 grader C. alm. ovn på nederste rille i ca 15 minutter, uden at dejen får ret meget farve. Tag bunden ud og lad den køle. Skyl og nip ribsene. Pisk æggehviderne til hårdt skum og vend sukkeret i med en gummiskraber. Læg halvdelen af ribsene på piebunden, bland resten i marengsdejen og læg den i formen. Bag pien ved 150 grader C. alm. ovn i ca 30 minutter, så både marengsdej og piedej får lidt farve. Lad den køle før serveringen. |
|
Opskriften er vist 24234 gange,
og udskrevet 750 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (55 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne