Ribspie

Ribspie, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Kager i formRet : Kager i form - Pie

Hovedingrediens : Bær - Ribs

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     
Ribspie, billede 4 Ribspie, billede 1 Ribspie, billede 2 Ribspie, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
 Dej:
210 g.hvedemel
125 g.smør
4 spsk.sukker
1 æg
 
 Fyld:
10 dl.ribs
3 æggehvider
1.5 dl.sukker
 
Opskrift:
Kom hvedemel, fedtstof, sukker og æg i en køkkenmaskine. Kør det hele til en smidig og godt blandet dej og lad den stå koldt i mindst 30 minutter.

Tryk dejen ud i en springform, ca 24 cm i diameter. Prik bunden med en gaffel og bag den halvfærdig ved 200 grader C. alm. ovn på nederste rille i ca 15 minutter, uden at dejen får ret meget farve.

Tag bunden ud og lad den køle.

Skyl og nip ribsene. Pisk æggehviderne til hårdt skum og vend sukkeret i med en gummiskraber.

Læg halvdelen af ribsene på piebunden, bland resten i marengsdejen og læg den i formen.

Bag pien ved 150 grader C. alm. ovn i ca 30 minutter, så både marengsdej og piedej får lidt farve.

Lad den køle før serveringen.





karakterer:
Opskriften er vist 24234 gange,
og udskrevet 750 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (55 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu