Rar cheese-cake - evt. med frugt
Hovedingrediens : Oste - Diverse oste Indsendt : |
|
|
Hæld mel og flormelis ud på et stort spækkebræt. Lav et hul i midten, kom æg og smør i hullet. Tag en stor kniv og fordel smørret ind i dejen ved at hakke det. Skrab dejen ind mod midten imens. Det gælder om at dejen kun lige hænger sammen. Stil dejen i køleskab ½ times tid. Rul dejen ud på en melet plade til 3-4 mm's tykkelse Der er til to tærter af 25 cm. i diameter. Beklæd formene med dej, beklæd dejen indvendigt med sølvpapir og fyld den op med tørre ærter, ris eller bønner. Bag bundene i ½ time ved 150°. Fjern fyld og folie, og gem det til næste gang der skal bages tærte. Bland æggeblommerne med piskefløde og kvark, reven skal af den halve citron og sukker og maizena. Fordel det i bundene. Man kan inden da komme f.eks. blommemos, æblemos, brombær eller kirsebær i, og så dække det med æggecremen, men det er ikke strengt nødvendigt. Bag kagen ved svag varme, ca. 150°, til cremen akkurat er stivnet. Kagerne kan snildt holde sig i 3 dage.
|
|
Opskriften er vist 7300 gange,
og udskrevet 107 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Per - 2010-11-14 20:58:51 Tror det er kvarken der skal gøre det ud for ost? mia - 2010-11-14 00:31:28 hvorfor hedder den cheese cake når den ikke indeholder nogen form for ost? er der en fejl eller? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne