Punchtærte
Hovedingrediens : Diverse produkter - Marcipan Indsendt : |
|
|
Læg en lagkagebund på et fad. Beklæd evt. fadets kanter med tynde strimler smørrebrødspapir, så beskytter du fadet for evt. dryp. Riv marcipanen groft, tilsæt vand og rør det til en blød dej. Tilsæt et par dråber frugtfarve. Pisk fløden og bland punchen i. Bred halvdelen af marcipanmassen på nederste bund, læg den næste bund over og dæk den med punch-skummet. Læg den sidste bund over og dæk den med marcipanmassen. Bred til sidst rigtig flødeskum på den øverste bund. Du kan evt. sprøjte noget af det på i et mønster lige inden serveringen. Dæk tærten med folie og lad den stå koldt mindst 3 timer, så bliver den saftig og god.
|
|
Opskriften er vist 8392 gange,
og udskrevet 155 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne