Pie med æbler og rosiner
Hovedingrediens : Frugt - Æbler Indsendt : |
|
|
Serveringsforslag: Servér pien lunken med flødeskum eller vanillesovs til.
Kom melsorter, fedtstoffet skåret i mindre stykker, sukker samt hasselnødder i en køkkenmaskine og kør til det bliver en grynet masse. Skræl æblerne og del dem i fire både. Fjern kernehuset. Skær bådene i mindre stykker eller skiver og læg dem i en smurt pieform. Drys rosiner over. Riv citronskalen fint og bland den med sukker. Drys blandingen over æblerne. Kom smuldredejen over og tryk den let til. Bag pien ved 225 grader i ca 25 min.
|
|
Opskriften er vist 8947 gange,
og udskrevet 201 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne