Kalvesauté (Stegeso)
Hovedingrediens : Kalvekød - Kalveklump Indsendt : Red : |
|
|
Skær kødet i terninger og brun det i fedtstof på en pande og kom det i stegesoen. Drys med salt og peber.
Svits de hakkede løg og hvidløg, og kom det over kødet. Læg en krydderbuket af persille, timian og laurbærblad i stegesoen. Kom hvidvin og tomatpure i. Sættes i ovnen ved 200 grd. i ca. 1 1/2 time. Tilsæt de skiveskårene champignon i de sidste 5 minutter. Jævn skyen med mel og smag den til. Serveres med flutes eller løse ris. |
|
Opskriften er vist 13010 gange,
og udskrevet 345 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne