Peach cream pie

Peach cream pie, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

Kager i formRet : Kager i form - Pie

Hovedingrediens : Frugt - Fersken

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
 Dej:
3 dl.hvedemel
1 dl.grahamsmel
0.5 tsk.salt
3 spsk.sukker
125 g.smør
 
 Fyld:
1 ds.halve ferskner 825 g
2 spsk.sukker
2 tsk.kanel
4 dl.fløde
4 æggeblommer
0.5 dl.mandelflager
 
Opskrift:
Bland de to melsorter, salt sukker og smør til en grynet masse med en gaffel eller i køkkenmaskinen. Kom dejen i en pie-form med høj kant, ca 25-30 cm i diameter. Tryk den godt til og lad den gå godt op ad kanterne. Forbag bunden i 8 min ved 225 grader. Lad de halve ferskner dryppe af på lidt køkkenrulle. Læg dem på den forbagte bund med den runde side opad. Strø sukker og kanel på. Pisk fløden tyk, tilsæt æggeblommerne og hæld det over fersknerne. Drys mandelflager på. Bag pien ved 225 grader i 25-30 min på nederste rille.





karakterer:
Opskriften er vist 8435 gange,
og udskrevet 170 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu