Mørdejstærte med Hindbær
Hovedingrediens : Bær - Hindbær Indsendt : |
|
|
Skær fedtstoffet i stykker og kom det sammen med sukker, hvedemel og 1 æg i en køkkenmaskine. Kør det til en smidig dej. Arbejd dejen yderligere sammen med hånden og lad den stå koldt i mindst 20 min. Rul dejen ud på bagepapir til 2 store, runde bunde, ca 23 cm i diameter. Læg dem på plader, prik dem med en gaffel og bag dem ved 175 grader på nederste rille i ca 20 min. Lad dem køle og træk derefter forsigtigt papiret af. Smelt chokoladen i vandbad, pensl bundene med den og lad den stivne. Pisk fløden stiv og tilsæt vanillesukker. Del det andet æg og pisk blommen i fløden. Læg den ene bund på et fad, bred fløden over og drys med sukker. Dæk fløden med hindbær, men gem 10-15 til garnering. Læg den anden bund på med chokoladen opad og tryk den let til. Garner med de resterende hindbær og lad tærten stå koldt mindst 30 min.
|
|
Opskriften er vist 28167 gange,
og udskrevet 375 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Anna - 2012-09-29 20:07:14 Opskriften lyder rigtig god, men synes den er svær at danne sig et overblik over og hvordan det hele lige hænger sammen og skal laves... Sikkert nemt nok hvis man følger den slavisk, men synes det virker uoverskuelig. Hvorfor æggeblommen kun? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne