Margaretatærte

Margaretatærte, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

Kager i formRet : Kager i form - Tærte

Hovedingrediens : Diverse produkter - Marcipan

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
3 lagkagebunde
2 dl.jordbærsyltetøj
2 dl.vaniljecreme lavet af pulver
200 g.marcipan
1 æggehvide
5-6 dl.jordbær
1 tsk.Husblas, pulver
1 dl.vand
0.5 dl.jordbærsaft
 
Opskrift:
Læg en lagkagebund på en plade, der er dækket med bagepapir, og dæk den med jordbærsyltetøj. Læg den midterste bund på og dæk den med vaniljecreme. Læg den øverste bund på og tryk den let til.

Rør marcipanen sammen med lidt æggehvide til den er blød. Tag lidt æggehvide ad gangen, gerne sammenpisket, så er den lettere at håndtere. Bred marcipanen ud på tærtens kant.

Sæt tærten i ovnen ved 250 grader på øverste rille i 2-3 min, så marcipanen tørrer lidt og får lidt farve. Tag tærten ud og lad den køle.

Skyld jordbærrene og fjern stilken. Del jordbærrene. Bland husblaspulver og 1 spsk. af vandet og lad det stå 5-10 min.

Bland resten af vandet med jordbærsaften i en kasserolle. Tilsæt husblasen og varm det til husblasen er opløst. Lad geléen blive halvstiv og tykflydende. Stil kasserollen i koldt vand, så tager det 15 min.

Læg bærrene på tærten og dæk med gelé i flere omgange. Lad tærten stå koldt imens.





karakterer:
Opskriften er vist 8361 gange,
og udskrevet 105 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu