Fyldte kalveruller (Stegeso)
Hovedingrediens : Kalvekød - Kalveklump Indsendt : Red : |
|
|
Skær kødet ud i 7-8 firkantede skiver. Mal skinken, kalvesmåkødet og afpudset fra kalvekødskiverne gennem kødhakkeren sammen med salt, peber og timian.
Rør det til en fars med vand, rasp og æg, smag farsen til. Bred kødskiverne ud og anbring farsen på dem. Rul dem sammen om farsen og hold kødet fast med kødnåle. Læg dem i stegesoen sammen med de flåede tomater og pillede skalotteløg. Hæld bouillon og fløde ved. Sættes i ovnen ved 225 grd. i ca. 1 1/2 time. Jævn saucen og smag den til. Serveres med dampede, hele spinatblade og brasede kartofler. |
|
Opskriften er vist 13994 gange,
og udskrevet 289 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer katrine - 2007-05-26 19:00:45 skal kødet igennem en hakker? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne