Marengstærte med kastaniefyld
Hovedingrediens : Nødder - Kastanier Indsendt : |
|
|
Pisk æggehviderne, 1 dl af sukkeret samt citronsaft til et fast skum, som kam danne stive toppe, 6-8 min. Tilsæt reven skal af citron og vend resten af sukkeret i med store tag. Læg bagepapir på to plader og tegn en cirkel på hver, ca 23 cm i diameter. Fordel marengsdejen i cirklerne. Bag begge bundene ved 125 grader på midterste rille i ca 40 min. Lad pladerne bytte plads efter den halve bagetid. Dæmp varmen til 100 grader og bag i yderligere 30 min. Sluk for varmen men lad bundene stå i ovnen til de er kolde. Opbevar bundene i plastpose så de ikke bliver bløde. Varm chokolade, vand og kaffe i en gryde over svag varme. Tag gryden fra varmen. Rør fedtstof og sukker blødt og varm kastaniepuréen et par min i vandbad. Bland chokolade, smørblan-ding og kastaniepuré til en blød creme. Tilsæt æggeblommer, en ad gangen. Lad mandarinerne dryppe af og fordel kastaniecremen på marengsbundene. Pynt med mandarinbåde og sølvkugler. Lad tærten stå koldt mindst 3 timer inden serveringen.
|
|
Opskriften er vist 9779 gange,
og udskrevet 148 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne