Marengstærte med hindbær

Marengstærte med hindbær, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 8 Pers.
Kager i formRet : Kager i form - Tærte

Hovedingrediens : Bær - Hindbær

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Marengstærte med hindbær, billede 4 Marengstærte med hindbær, billede 1 Marengstærte med hindbær, billede 2 Marengstærte med hindbær, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
  Dej:
4 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
1 dl. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

1.5 dl. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
2 tsk. Bagepulver 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 dl. Kartoffelmel 1 tsk. 4.2 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 70 gram
   
  Til formen:
Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
Rasp 1 tsk. vejer ca. 2 gram.
1 spsk. vejer ca. 6 gram.
1 dl. vejer ca. 43 gram.
   
  Fyld:
3.5 dl. Hindbærmarmelade 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
  Marengs:
4 Æggehvider 1 æggehvide ca 30 gram
1.5 dl. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
   
Opskrift:
Pisk æg og sukker luftigt. Bland de to slags mel med bagepulver og vend det i dejen. Hæld dejen i en smurt og raspet form, ca 22 cm i diameter. Bages på midterste rille ved 175 grader i ca 30 min.

Vend kagen ud og lad den køle.

Del den i 3 tynde tærtebunde. Læg bundene sammen med hindbær-marmelade. Stil tærten på en bageplade.

Pisk æggehviderne til hårdt skum og bland forsigtigt sukkeret i. Smør marengsen ud over tærtens top og sider.

Bag den i ovnen ved 175 grader i 20-30 min til marengsen har fået en fin farve.





karakterer:
Opskriften er vist 22480 gange,
og udskrevet 356 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 11227 (2673 kcal)
KJ pr. Pers. 1403 (334 kcal)
Vægt ialt 1145 gram
Vægt pr. Pers. 143 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 980 KJ (233 kcal)
Protein 5.0 gram
Fedt 2.7 gram
Kulhydrat 47.1 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu