Marcipankage 03
Hovedingrediens : Diverse produkter - Marcipan Indsendt : Red : |
|
|
Hak eller riv konfektmassen groft på et rivjern. Pisk æggene i en skål. Rør konfektmassen og æggene sammen, og kom blandingen i en form (ca. 20 cm i diameter). Bages i ovnen ved 200 grader i ca 30 minutter. Lav imens cremen; Bland alle ingredienserne sammen i en tykbundet gryde. Lad cremen koge ved svag varme til den begynder at blive tyk, ca 10-15 min. rør hele tiden så den ikke brænder på. Vend forsigtig den færdigbagte kage ud på en bagerist, og lad den køle af. Rist mandlerne på en plade i ovnen 3-4 min. Pynt med de ristede mandelsplitter. Server med flødeskum.
|
|
Opskriften er vist 20281 gange,
og udskrevet 290 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (4 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2008-01-14 14:05:43 hvorfor står der piskeføde 2 gange?? Jonna Nørgaard - 2007-12-27 19:47:03 Jeg har et spørgsmål vedr. marcipankage 2,håber I kan hjælpe mig inden nytårsaften, den lyder utrolig lækker, men hvad med caramelcremen, hvornår skal den i??? Eller skal den serveres til sammen med flødeskum? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne