Linsedejs-æblekage
Hovedingrediens : Frugt - Æbler Indsendt : Red : |
|
|
Alle ingredienser æltes grundigt sammen til en ensartet dej. Fedtstof skal ikke blødgøres, men have sin normale konsistens.
Dejen deles op i 2/3 til bund og 1/3 til låg. Det største dejstykke rulles cirkelrundt ud til en størrelse, hvormed sider og bund på en almindelig lakageform kan fodres. Fyldet fordeles jævnt over bunden, og de finthakkede æbler lægges herpå. Resten af dejen rulles ud til låget, der lægges over fyldet og trykkes sammen langs formens kant, så låg og bund danner et hele omkring fyldet. Pensles med æg og drysses med de snittede mandler. Bages i forvarmet ovn på nederste rille ved 200 grader i ca 25 minutter. Tages ikke ud af formen, før kagen er afkølet. Tips: 720 |
|
Opskriften er vist 9137 gange,
og udskrevet 201 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne