Kristinatærte
Hovedingrediens : Frugt - Diverse frugt Indsendt : Red : |
|
|
Tilbered chokoladefromagen efter anvisninger på pakken.
Læg den underste lagkagebund på et lagkagefad og bred hindbærsyltetøjet over. Dæk med næste lagkagebund samt chokoladefromage, og læg den sidste bund over. Pisk fløden stiv og bred den over tærten i et bølget mønster eller sprøjt den på. Stil tærten i køleskabet i mindst 30 min. Rist hasselnødder ved 200 grader i ca 10 min eller i mikroovnen i ca 3 min, Gnid skallerne af og hak nødderne. drys nødderne over tærten og fordel hindbær rundt i kanten. |
|
Opskriften er vist 11008 gange,
og udskrevet 110 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (5 stemmer) |
|
Kommentarer julie - 2005-01-01 01:01:01 lyder god |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne