Kristinatærte

Kristinatærte, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

Kager i formRet : Kager i form - Tærte

Hovedingrediens : Frugt - Diverse frugt

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 portionchokoladefromage af pulver
3 lagkagebunde
1.5 dl.hindbærsyltetøj
3 dl.piskefløde
1 dl.hasselnødder
8-10 friske hindbær eller røde cocktailbær
 
Opskrift:
Tilbered chokoladefromagen efter anvisninger på pakken.

Læg den underste lagkagebund på et lagkagefad og bred hindbærsyltetøjet over. Dæk med næste lagkagebund samt chokoladefromage, og læg den sidste bund over. Pisk fløden stiv og bred den over tærten i et bølget mønster eller sprøjt den på.
Stil tærten i køleskabet i mindst 30 min.

Rist hasselnødder ved 200 grader i ca 10 min eller i mikroovnen i ca 3 min, Gnid skallerne af og hak nødderne. drys nødderne over tærten og fordel hindbær rundt i kanten.





karakterer:
Opskriften er vist 11008 gange,
og udskrevet 110 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
lyder god