Kirsebærkage (tjekkisk) Bublanina
Hovedingrediens : Mel - Jyttemel Oprindelsesland : Tjekkiet Indsendt : Red : |
|
|
Dejen kan laves i en blender. Smør & sukker blendes i blenderen. Blend æggeblommerne i én ad gangen og herefter skiftevis mælk og mel blandet med bagepulver. Pisk hviderne meget stive (det kræver tørre redskaber), og bland dem forsigtigt i dejen. Dejen fordeles i en smurt form (f.eks. fransk stor tærteform). De skyllede kirsebær tørres tørre, spredes over dejen og kagen sættes omgående i en forvarmet ovn (180 C) med varmluft i ca. 20-25 minutter.
Servering: Drys event. med lidt flormelis og server kagen, medens den stadig er varm.
Tips: Dæk kagen med creme fraiche. |
|
Opskriften er vist 15605 gange,
og udskrevet 365 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.7 (15 stemmer) |
|
Kommentarer Mai :P - 2005-01-01 01:01:01 Skide god kage. Mums. Ikke så meget andet at sige til det. mig - 2005-01-01 01:01:01 jeg synes kagen er meget god og lave vis man lige får nogle gæster en sommerdag.mmmmm....... |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne