Katrine-blomme-kage 3
Hovedingrediens : Bær - Svesker Indsendt : Red : |
|
|
Bland sveskerne med mandlerne i et smurt, ovnfast fad. Pisk æg og sukker tykt med vanillekorn, tilsæt mælk eller fløde, hæld æggemassen over fyldet i fadet og bag desserten i ovnen ved 225° C, ca. 30 min. til den er lysebrun og æggemassen er stivnet.
Serveres lun med koldt flødeskum.
|
|
Opskriften er vist 11407 gange,
og udskrevet 165 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Ruth - 2017-01-20 09:38:45 Der skal heller ikke mel i en Katrineblomme kage.... Kirsten - 2005-01-01 01:01:01 Jeg havde glædet mig til en dejlig kage. Den kom desværre til at smage af æggekage med blommesmag. Jeg vil ikke anbefale denne opskrift til andre. Jeg fulgte opskriften til punkt og prikke. Der var jo heller ingen mel i. Æggesmagen er ikke lige det man ønsker, når man laver en tærte. anonym - 2005-01-01 01:01:01 Gerne lidt flere mandler. Smager godt også med creme fraice på. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne