Katrine-blomme-kage 2
Hovedingrediens : Bær - Svesker Indsendt : Red : |
|
|
Bland vand, sukker, helt kanel og citronskal og bring det i kog. Kom sveskerne i og lad dem småkoge et par minutter. Lad sveskerne svale. Fjern stenene og anbring en smuttet mandel på stenens plads. Læg sveskerne i et smurt, ovnfast fad. Bring fløden og den flækkede vanillestang i kog. Pisk æg og sukker sammen. Pisk den kogende fløde i æggemassen. Pisk smørret i og hæld cremen over sveskerne. Sæt fadet i ovnen ved 175 grader i ca. 45 minutter. Server desserten lun med koldt flødeskum til.
|
|
Opskriften er vist 10202 gange,
og udskrevet 165 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne