Kartoffelkage med mandler og chokolade
Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler Indsendt : |
|
|
Æggeblommer, sukker, appelsinskal og appelsinsaft piskes godt sammen.
De mosede kartofler piskes sammen med æggeblommemassen, og mandlerne vendes i bagefter. Massen skal være jævn og uden store kartoffelkklumper. Æggehviderne piskes stive og vendes forsigtigt i æggeblomme-kartoffelmassen. En stor tærteform (25 cm i diameter) smøres og drysses med hvedemel. Dejen hældes i tærteformen og bages i ovnen ved 200 grader C. Smelt forsigtigt chokoladen og pensl kagen mens den endnu er varm. Servering: Kan serveres varm som dessert med flødeskum eller is. |
|
Opskriften er vist 17116 gange,
og udskrevet 513 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (16 stemmer) |
|
Kommentarer Mig igen - 2005-01-01 01:01:01 Hvoffor er der ingen bagetid Mig - 2005-01-01 01:01:01 Den er virkelig god, og har en god smag. camilla larsen - 2005-01-01 01:01:01 Der er ikke angivet hvor lang tid den skal bages!! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne