Kartoffelkage med mandler og chokolade

Kartoffelkage med mandler og chokolade, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

Kager i formRet : Kager i form - Tærte

Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
400 g.kogte mosede kartofler
4 æg
1 appelsin revet skal og saft heraf
350 g.sukker
100 g.groft hakkede mandler
100 g.chokolade til overtræk
 
Opskrift:
Æggeblommer, sukker, appelsinskal og appelsinsaft piskes godt sammen.

De mosede kartofler piskes sammen med æggeblommemassen, og mandlerne vendes i bagefter. Massen skal være jævn og uden store kartoffelkklumper.

Æggehviderne piskes stive og vendes forsigtigt i æggeblomme-kartoffelmassen.

En stor tærteform (25 cm i diameter) smøres og drysses med hvedemel.

Dejen hældes i tærteformen og bages i ovnen ved 200 grader C.

Smelt forsigtigt chokoladen og pensl kagen mens den endnu er varm.

Servering:
Kan serveres varm som dessert med flødeskum eller is.





karakterer:
Opskriften er vist 17116 gange,
og udskrevet 513 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (16 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
Hvoffor er der ingen bagetid

  -   2005-01-01 01:01:01
Den er virkelig god, og har en god smag.

  -   2005-01-01 01:01:01
Der er ikke angivet hvor lang tid den skal bages!!